Αγαπητοί Αδελφοί
Ο στόχος είναι  Χριστός μας και η Ορθοδοξία. Αυτήν πολεμά ο Σιωνισμός εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η Αποκάλυψη αισθάνομαι και πιστεύω λόγω των Ντοκουμέντων (Έργων και Λόγων) αναφέρεται στην εποχή μας και μάλιστα Τώρα άμεσα- και στην συνέχεια όσα θα ζήσουν τα παιδιά μας, όπως λέει ο Ιωσήφ Βατοπεδινός. 
Κατά Καιρούς ο Θεός, με τους απεσταλμένους του στη Γή, μας ενημερώνει και προειδοποιεί με στόχο την αλλαγή πλεύσης από μια Ζωή χωρίς Νόημα, σε Ζωή κατά Χριστόν. Τις Προφητείες μας τις δίνει ο Θεός για την ψυχική μας ωφέλεια Για να μας καλούν σε Μετάνοια και για να σωθούμε. Να βλέπουμε δηλαδή τα δεινά που έρχονται και να επιστρέφουμε κοντά στον Θεό, πριν έλθουν τα καταστρεπτικά γεγονότα. 
Η μελέτη των Προφητειών με ταυτόχρονη διασταύρωση και ανάλυση των Οικονομικών , Κοινωνικών, Πολιτικών , Ιστορικών στοιχείων, με πείθουν και δείχνουν πως είμαστε πολύ κοντά στην εκπλήρωση και των υπόλοιπων Προφητειών και ειδικά όσον αφορά εμάς τους Ορθόδοξους για την "Πόλη", που θα γίνει ελληνική και στην συνέχεια όπως λέει ο γ. Ιωσήφ, αφού με Θεϊκή επέμβαση θα σταματήσει ο Γ' Παγκόσμιος, ο Βασιλεύς Ιωάννης,, θα λάβει το Κλειδί της Δίκαιης Διακυβέρνησης του Ελληνισμού και όλης της Ανθρωπότητας και φυσικά όλα τα γεγονότα που ακολουθούν στην συνέχεια με τον "Αντί του Χριστού".
Έρχονται Θλίψεις και Πειρασμοί  .....λέει ο γ. Ιωσήφ Β. Πίστη και Ελπίδα στον Θεό να έχετε, Να προσεύχεστε, να μετανοείτε. Αγάπη και Ταπείνωση να έχετε
Σας παρουσιάζω μερικά χρήσιμα Text & Video, για την Ζωή, που πιστεύω πως πρέπει οπωσδήποτε να τα γνωρίζεται , όπως :

  Ότι σας παρουσιάζουμε να το διασταυρώνεται, να το ερευνήσετε.

Κλικ - κάντε στα εικονίδια

"Ερευνάται τας Γραφάς"

Ο πιο μεγαλειώδης Ύμνος Ερμηνεία : 'Γαιτάνος"

Ύμνος της Αγάπης της Ορθοδόξου Εκκλησίας, από την Αγία Γραφή, όπου εξηγεί ο Απ. Παύλος τι είναι Αγάπη , προς τους Κορινθίους. 

  Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ

Μελετήστε την (ηλεκτρονικά) Το 1ο Βιβλίο που οφείλουμε να γνωρίζουμε

  "Ο Θεός να βάλει το Χέρι του....." 

.ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

(Βασικά ερμηνεύω χωρίς να σημαίνει πως είναι σωστά : "Κάποια Δόση Δανείου (3η, 4η, 5η ..) από ΔΝΤ , ΕΚΤ κλπ δεν θα μας την δώσουν και έτσι δεν θα μπορέσουν να πληρώσουν τους Υπαλλήλους της η Κυβέρνηση μας. Τότε εκ των πραγμάτων είναι σαν να απολύονται (ακόμη και αν δεν το πει το Κράτος), θα επικρατήσει Χάος στην Χώρα - και τότε ακριβώς αυτό που επί δεκαετίες επιζητούσε η Μακρόχρονη σταθερή πολιτική της Στρατιωτικής Τουρκίας, θα αδράξει της ευκαιρίας - να την αξιοποιήσει,........ αλλά ο Θεός έχει άλλα Σχέδια .....

(Ήδη επαληθεύτηκαν μέχρι τώρα και δείτε τι αναμένεται από εδώ και πέρα- Τώρα - Τώρα θα γίνουν - ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ)

Σημεία Καιρών : Μιλά ο Ιδιος

π. Παίσιος : Προφητείες σχετικά με τα "ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ", να τα γνωρίζουμε

  Σημεία Καιρών  (χειρόγραφο)

σχετικά με το Χάραγμα και το σύμβολο του Αντίχριστου, που μας ετοιμάζουν.

Μιλά ο Ίδιος - Τι μας έρχεται.

Το ηχητικό ντοκουμέντο  του μακαριστού Ιωσήφ του Βατοπαιδινού. (Ο Γέροντας κοιμήθηκε καλοκαίρι το 2009). Η ομιλία αυτή έγινε πολύ νωρίτερα. Τα συμπεράσματα δικά σας.

  Προφητεία π. Ιωσήφ Βατοπεδινού

Δείτε τι λέει για τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, που σε λίγο θα ξεκινήσει.  - 2ο 

Μιλά ο Ίδιος π. Ιωσήφ Βατοπεδινός : 

Πρώτα θα γίνει Πολιτειακή Ανωμαλία μετά θα αποσυρθεί το Διεθνές Κεφάλαιο, τότε θα απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι και αμέσως μετά ............(αρχίζουν όλα)

  Μιλά ο Ίδιος π. Ιωσήφ Βατοπεδινός : Άμεσα Γεγονότα-2  Allo - 2

Εντός Ολίγου επιστρέφουμε  ....    Τελείωσε ο Κανόνας για την ΕΛΛΑΔΑ. ΤΩΡΑ αυτήν την ώρα - "ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ.".  

π. Παίσιος : Προφητείες για την Πόλη, που τώρα έρχονται. Οι προφητείες του Γέροντα είναι αποκαλυπτικές και μας δείχνουν τι πρέπει να κάνουμε και τι να περιμένουμε! Αιγαίο-Εξαμίλια-Τουρκία-Κωνσταντινούπολη- Πόλεμοι- Αγια-Σοφιά!   Έρχονται Θλίψεις. Συνέχεια ΠΡΟΣΕΥΧΗ  να κάνουμε. 

Τα είπε σε Ρώσο μοναχό πριν 12 - χρόνια

Η ΤΟΥΡΚΙΑ θα μπεί στην ΕΛΛΆΔΑ . Η Ρωσία θα εεπέμβει κ θα ξεριζωθεί το Βατικανό

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.   Αγίου Κοσμά - Προφητεία  (Αλλες 4 Video) 
ΠΑΙΣΙΟΣ -

για την ΤΟΥΡΚΙΑ

 

  Παισιος

Καταιγίδα έρχεται στα Βαλκάνια

Προφητεία - ΑΓΙΟΥ ΝΕΙΛΟΥ  - ΜΥΡΟΒΛΗΤΗ περι ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΥ  (σε pdf)   Αγία ΜΑΤΡΏΝΑ - Ρωσίας (Προφητείες) Θεωρείτε ο 8ος στύλος της Ρωσίας.

Θα τα δείτε όλα Δείτε  ταιριάζουν απόλυτα με τις Προφητείες των Ελλήνων γεροντάδων και Προφητών. Δείτε όλες οι Προφητείες της επαληθεύτηκαν από τον θάνατο του Τσάρου ως και τι Συγκλονιστικά μας Περιμένουν ΤΩΡΑ. (Στοιχεία της se Video)

τα είπε πριν την Κρίση2077-2008. Γέρων Γαβριήλ (Video-1) Καταργηθεί το πλαστικό χρήμα ως 2010   Γέρων Γαβριήλ (Video-2) & πάμε αμέσως για το Σφράγισμα

.........θα μικρύνει ο Θεός τις Ημέρες, .........πάρτε ένα Κτηματάκι ......

 

 ΙΣΤΟΡΙΚΑ

Βυζαντινό Μάθημα. = Κορυφαίο - Δείτε το (Μεταφρασμένο)

Χειλαδάκης ; Πως συνδέονται όσα είπαν οι Γεροντάδες με τις επιστημονικές αναλύσεις του Ν. Χειλαδάκη (Αναλαμπή της Ορθοδοξίας). Δείτε τις Ομιλίες του

Ποίος λέτε να είναι ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς.? Δείτε σχετικά

 
Βυζαντινό Μάθημα. Η Κατάρρευση της Αυτοκρατορίας.

Ο Ρώσος Αρχιμανδρίτης Τύχον Σεβκούνωφ, Πνευματικός του Πούτιν. (μεταφρασμένο στα Ελληνικά). Πως αν κάνετε αναγωγή θα δείτε όσα συμβαίνουν τώρα και τι θα συμβούν στην Ελλάδα και τον Κόσμο. Ίσως το πρώτο μάθημα που θα πρέπει να μαθαίνουμε όλοι μας στα Σχολεία. (Video 1ώρα και 11λεπτά)

  Η Άλωση της Πόλης

καταγράφεται όλη η πορεία από την πολιτική κατάρρευση του μεσαιωνικού Ελληνισμού στη Μικρά Ασία (1071-1081) μέχρι την καταστροφή της Πόλης από τους Σταυροφόρους το 1204 και από την εμφάνιση των Οθωμανών στην Ευρώπη και την πρώτη πολιορκία της Πόλης το 1394 μέχρι τη σθεναρή ύστατη αντίσταση των Βυζαντινών σε ξηρά και θάλασσα κατά την πολιορκία του 1453. 

 
1η Εκπομπή : Χριστιανοί & Έλληνες στην κρυφή και Φανερή Μικρασία (αποτελείται από 9 Video)   2η Εκπομπή : 555 Χρόνια από την Άλωση (αποτελείται από 10 Video)
Μαρμαρωμένος Βασιλιάς .

Αγιος Ιωάννης Βατάτζης. Βασιλεύς της Νίκαιας , της Αυτοκρατορίας αργότερα ? ή

Το σπαθί του θέλει λίγο ακόμη να βγει , κ  Θρύλος λέει ....

  Μαρμαρωμένος Βασιλιάς .

Κωνσταντίνος Παλαιολόγος. Τελευταίος Αυτοκράτωρ ? ή  (2ο)

 

Όμως τι απέγινε ο Ναός εκείνος; Τι απέγινε το άφθαρτο λείψανο του Μαρμαρωμένου Βασιλιά; Τι σχέση έχει με το θρύλο και ποια με τις προφητείες για ανάκτηση της Πόλης, που τόσο και ο ίδιος είχε πασχίσει;   Τουρκική ταινία με την Άλωση της Πόλης - Ήρωας ο Μωάμεθ, ανθρωπάκι ο αυτοκράτορας! (video)

Τι κάνουν οι δικοί μας ?

 

ΑΛΛΑ (ΛΟΓΟΙ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ,.....)

 
π. ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ  & ΑΠΟΛΛΩΝ 13 (Πως βοήθησε την NASA)   12 ΡΗΤΑ 

π. ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ

π. ΠΑΙΣΙΟΣ. 

ΖΩΗ μετά ΘΑΝΑΤΟΝ

  Το Αιώνιο Χαμόγελο τ. π. ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ - μετά ΘΑΝΑΤΟΝ

Γιατί Μουγκάθηκαν όσοι εναντιώνονταν στο ΒΑΤΟΠΕΔΙ ?

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ: Ο ΘΕΟΣ ΛΟΓΟΣ - μου έδωσε τα κλειδιά του ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ

 

  βαρια κληρονομια των Ελληνων

Ο ίδιος ο Χριστός μας χειροτόνησε και είπε το εξής θαυμαστό μόλις συνάντησε τους Αρχαίους Ελληνες "ελύληθεν η ώρα ίνα δοξαστεί ο Υιός του ανθρώπου" !

Πετρέλαια Αιγαίου (από π. ΠΟΡΦΥΡΙΟ)τα είπε πριν δεκαετίες

Έχουμε τόσα πετρέλαια που μπορούν να δίνουν ενέργεια για δεκαετίες σε όλον τον Πλανήτη.

  Η Μετάνοια είναι Καθήκον μας

(Πνευματικό μας Καθήκον)

Μετάνοια : Μετανοούμε πριν είναι αργά

Έρχονται Μεγάλοι Πειρασμοί κ(ειπώθηκαν 2007 , 2video)

2o

  Αλλα Link  (Αρκξετές πληροφορίες)
(Ο Κόσμος , το Σύμπαν & το Νόημα της Ζωής)-σε 3λεπτά

Φανταστικό (αγγλικό)

  From Dark into the light ! 

 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ (ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ Οικονομολόγων πριν Κρίση ....) & τι Προβλέπουν ως το 2012

η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ του παγκόσμιου Οικον. Συστήματος - πλησιάζει  ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ (όπως και η Φτώχεια της Ελλάδος)

 
Ύφεση Τώρα και στον Μεσαίωνα.

Συγκριτική Ανάλυση

 

  Πως παράγεται το Χρήμα (εδώ)

Βασισμένο στο Χρέος πάντα. Δηλαδή αν αποσύρει ΄ένα μικρό ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού τις Καταθέσεις (1-2%, το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα - Καταρρέει)

2012 : - Food more important than Gifts - Το 2012 στον συνάνθρωπο μας αντί του γνωστού δώρου στις γιορτές, θα του πηγαίνουμε 1 πιάτο φαί . Θα επικρατούν αναταραχές, παντού ....Τα έλεγε πριν το 2007, επαληθεύτηκε σε όλα. Δείτε περισσότερα .....(αγγλικά)   Ο Τσάπμαν για άλλη μια φορά έχει έρεισμα στον πολιτικο-οικονομικό σχολιασμό του για την Ελλάδα, στην οποία εστιάζει επιμόνως εδώ και αρκετό καιρό, θεωρώντας τις εξελίξεις στη χώρα μας, σημαντικές και καθοριστικές για τις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Ευχαριστώ τον χρήστη @paraplanisi για την τεχν...
 
Το Τελευταίο Κομουνιστικό Χωριό της Ευρώπης.Όμως δεν υπάρχει άνεργος, δουλεύουν 6,5ώρες, παίρνουν όλοι και οι διευθυντές 1.200ευρώ και πληρώνουν 15ευρώ νοίκι mono. Όλοι ευτυχισμένοι. Ορίστε κύριοι του Χάρβαρντ και των σαλονιών .....   Κερδίστε 12 Δισ. , επενδύοντας 100.000 μόνον (Παναγιώτου 23/4/) ΑΛΛΑΞΕ
 
Το Παγκόσμιο νόμισμα.

1) Μετβέτεφ παρουσίασε το 2009 το νέο Παγκόσμιο νόμισμα , 2) το ίδιο και ο Soros (deite-soros) , 3) Πάπας Βενέδικτος καλεί για Παγκόσμια Διακυβέρνηση (δείτε-βενέδικτος) το ίδιο και ο Α. Παπανδρέου.

Δεν μας είπαν μόνο ποίος θα είναι ο Παγκόσμιος Κυβερνήτης.

  Να δημευθεί, με Συνταγματική ρύθμιση, όλη η περιουσία όλων των κυβερνήσεων της τελευταίας 30-ετίας..Με την λογική ότι δεν σε βάλαμε με το ζόρι να μας κυβερνήσεις, εσύ το θελες, τιμωρεί αυστηρότατα οποιαδήποτε ζημία του δημοσίου συμφέροντος προέλθει είτε από δολιότητα, είτε από ανοησία και παράλειψη. Ο Αθηναϊκός μάλιστα νόμος ήταν πολύ αυστηρός. Αυθημερόν τελευτησάτω, έλεγε. Και σου παιρναν το ...
Σχέδιο Paulson (γερμανικά) - πριν την Κρίση του 2008. Όλα πραγματοποιήθηκαν. Δείτε τα υπόλοιπα

Στόχος να μετατραπούν οι παγκοσμιοποιημένες τράπεζες, σε κρατικούς φορείς της "νέας Τάξης Πραγμάτων". Αυτό μπορεί να γίνει αν καταπιεστεί το σύστημα συναλλαγών σε Δικτατορία & Κρατικό Καπιταλισμό.

  Σχέδιο Παγκόσμιας Σκλαβιάς (2ώρες+19λεπτά) του Alex Jones (ελληνικά)Endgame: blueprint for global enslavement. ...... ιστορικά ντοκουμέντα που εξηγούν γιατί οι ηγέτες αυτού του κόσμου είναι μανιακοί με τον απόλυτο έλεγχο, της κατακυρίευσης και της σκλαβιάς της ανθρωπότητας, χειριζόμενοι τρομαχτική ισχύ για χάρη μόνο της ισχύoς, συγκεντροποιώντας την εξουσία σε ένα αδυσώπητο παγκόσμιο κυβερνητικό σύστημα, και επιδιώκοντας την "τελική λύση τους" για παγκόσμιο πληθυσμιακό αποδεκατισμό. Το "Endgame" ξεσκεπάζει το μακροπρόθεσμο σχέδιο των ελιτιστών και εξηγεί γιατί θα είναι ένας εφιάλτης για το υπόλοιπο της ανθρωπότητας εκτός και εάν ξεσηκωθούμε τώρα και πολεμήσουμε ενάντια στα συστήματα του ελέγχου τα οποία σχεδιάστηκαν για να μετατρέψουν εμάς και τον πλανήτη μας σε ένα πλανήτη φυλακή. Ξεσκεπάζονται ανοιχτά η λέσχη Μπίντερμπεργκ, οι Ροκφέλερ και οι Ροθτσιλντ, η Ευγονική, ο μετανθρωπισμός, και τα εγκλήματα των τυράννων και της ελιτ διαμέσου των αιώνων. www.infowars.com ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΡΙΧΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ .....
Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ: Ιστορικά στοιχεία, παραλληλισμοί, οι αιτίες της κρίσης, η μεγάλη ύφεση, η υπερχρέωση, η στάση πληρωμών, τα καταναγκαστικά μέτρα της κυβέρνησης και τα αποτελέσματα τους   Το Χάραγμα, που μας ετοιμάζουν στο Χέρι ή στο Μέτωπο, όπως λέει η Αποκάλυψη.

(Το έχουν έτοιμο εδώ και χρόνια) Για περισσότερα ψάξτε στο verichip ή biochip.

ΜΟΥΣΙΚΗ

 
ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ - Μαρμαρωμένος Βασιλιάς.   ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (Greek Revolution 1821)greek war of independence against turks,albanians and egyptians.και κατι για τους ιδεολογους αρνητες.. Τα μοναστήρια ήταν τα πρώτα προπύργια της Επανάστασης μας... Οι περισσότεροι καλόγεροι σκοτώθηκαν εις τον αγώνα απο τα Απομνημονευματα του Στρατηγου Μακρυγιάννη επισης "Όταν αποφασ
 

 

Με την ευχή του Κυρίου,